Agenda

okt
14
wo
Slachtofferhulp, hoe vraag je hulp als je Doof bent.
okt 14 @ 13:30 – 16:00

Inmiddels is het gelukt om met slachtofferhulp een afspraak te maken. We hebben met medewerking van Pascalle van Leerdam (pluspunt) contact kunnen leggen met Hannie de Bruin van slachtofferhulp en vastgelegd dat de lezing over slachtofferhulp op woensdag 14 oktober zal worden gehouden.

Waarom slachtofferhulp en hoe kunnen we die bereiken we als je Doof ben.

Voorbeelden:

Schadevergoeding na een verkeersongeval

U heeft een verkeersongeval meegemaakt en wilt weten hoe u een schadevergoeding krijgt. Hier leest u wat u het beste kunt doen in uw situatie.

De eerste stap om uw schade vergoed te krijgen is het invullen van het Europees Schadeformulier. Stuur het ingevulde en ondertekende formulier op naar uw verzekeraar. Is er een andere partij bij het ongeval betrokken? Laat ook de andere partij het formulier ondertekenen.

Wie kan mijn schade vergoeden na een verkeersongeval?

U heeft een ongeval meegemaakt waardoor u schade heeft opgelopen. Beantwoord de vragen van de Schadehulp Verkeer en u krijgt advies hoe u blikschade, schade aan spullen en letselschade vergoed kunt krijgen.

Door een hond stuk de been gebeten en schade hoe regel je dat?

Kijk verder op:

https://www.slachtofferhulp.nl/

nov
11
wo
Vitamine D wat is dat en hoe kan je dat verbeteren (Gevraagd)
nov 11 @ 13:30 – 16:00

Om hier iets te kunnen vinden ben ik terecht gekomen bij DVG – Dietist organisatie en hopelijk kunnen ze ons hierover vertellen. We houden jullie op de hoogte

dec
9
wo
kerstbijeenkomst (besloten alleen uitgenodigd)
dec 9 @ 10:00 – 16:00